teltudlejning af party telt

Teltudlejning – sådan fandt vi telt til havefesten

Det der med at skulle ud og investere i et telt til havefesten, kan hurtig blive en dyr og besværlig affære, hvis teltet kun bliver brugt en gang eller to. Derfor benyttede vi os af teltudlejning, da vi i sommers skulle holde stort studentergilde for vores søn.

Festtelt med masser af plads

Vi havde nogle forskellige kriterier, da vi skulle vælge telt. For det første skulle det kunne rumme omkring 50 mennesker, og for det andet skulle det stadig kunne være i vores have. Vi havde et ønske om et hvidt telt med vinduer, og et telt hvor væggene kunne rulles op.

Ja, man lejer ikke bare et telt. Teltudlejning giver dig mange valg og muligheder. Vi valgte for eksempel også at få indsat et trægulv, da vores græsplæne er blød og en smule ujævn. Vejret var helt perfekt den dag, og derfor havde vi i flere af dagstimerne, også rullet væggene op. Hen ad aftenen, da det blev køligere, rullede vi flere af dem ned igen.

Mere end blot teltudlejning

Vi lejede vores telt hos Fyns Serviceudlejning, som vi faktisk fandt ved lidt af et tilfælde. Jeg vil lige understrege at vi ikke en gang bor på Fyn, men det har heldigvis ingen betydning for at kunne leje telte hos dem. Egentlig google vi bare ‘teltudlejning’ og endte op med forskellige hjemmesider, som vi læste os igennem.

Det gode ved Fyns Serviceudlejning, er at de sørger for at sætte teltet op efter de gældende love og regler, og så er teltenes stand nærmest som ny. Eller det var vores i hvert fald. Samtidig med at vi lejede teltet, valgte vi også at leje belysning. Vi lejede nogle paniklys, som der blev tændt for hen ad aftenen, da musikken blev højere og flere af drengene kom forbi.

Den perfekte løsning til et studentergilde

For os var et festtelt i haven den ideelle løsning, til studenterfesten. Vi har ikke skulle ud og finde festlokation eller noget. Vi har blot fået sat teltet op i haven, bestilt mad ude fra og holdt en virkelig fed sommerfest! Vi har faktisk ikke skulle tænke på ret meget selv, så vi har kunnet nyde festen fuldt ud.

Et studentergilde er den perfekte anledning til en havefest. Med en fest hvor der både er familie og en god portion af vores søns venner, passede det os godt at holde festen udendørs. Teltet holdt os både i skygge for solen og i læ for regnen (hvis vi havde været så uheldige). Så at benytte teltudlejning, har virkelig været en positiv oplevelse for os.