frokostordning i København

Lækker frokostordning i København

En lækker frokostordning i København er en lækker løsning på firma mad og et godt sammenhold. Jeg har længe ledt efter en optimal frokostordning i min virksomhed, idet personalet har haft brug for et bedre sammenhold. Jeg har efter en lang erfaring med flere forskellige frokostordninger fundet frem til den perfekte løsning, med en virksomhed som hedder Nordiccatering. Har du også haft samme problem så læs med for at finde den perfekte frokostordning.

Hvad tilbyder Nordiccatering

Nordiccatering tilbyder frokostordning i København som ingen andre. Idet virksomheden tilbyder frokostordninger, mad til firmafester, mad til reception, mad til møder samt kantinedrift. Virksomheden er meget let at komme i kontakt med, hvor man laver en bestilling på deres hjemmeside. Derefter kan man ringe til deres kontor nummer og få yderligere oplysninger hvis man har personlige specifikationer og ønsker. Med over 10 år i branchen yder de frokostordning i København med en meget professionel tilgang samt en professionel ekspertise. Frokostordning i København som virksomheden levere er i topkvalitet med fødevare produkter og håndtering af maden.

Virksomhedens dygtige kokke, sørger for lækre frokostbuffeter, som viser deres passion for madlavning. frokostordningen er med til at give personalet et bedre sammenhold, samt en kæmpe mængde energi til arbejdsdagen.

Der kommer store varianter i buffeten, hvor kokkene tilpasser menuen fra uge til uge. Med varme retter, salater, hjemmebagt brød og pålæg bliver buffeten en god oplevelse som personalet sætter gevaldig pris på.

Prøv et sjovt firmaarrangement i København

Min oplevelse med frokostordning i København

Min oplevelse med frokostordning i København har været en stor succes. Jeg har bestilt frokostordningen til en fornuftig pris, hvor vi i virksomheden har haft en stor oplevelse med maden. Maden har været super lækker med nye menuer hver uge. Der har altid været noget som alle medarbejderne kunne lide. Der har aldrig været nogen problemer med specielle specifikationer i menuen, idet vi i virksomheden skal tage bestemte forhold til personalet. Nogen i personalet har allergi, hvor andre medarbejder har nogle specifikke behov, som at være veganer eller vegetar.

Vi har også lavet bestillinger til flere forskellige firmafester og events. Nordiccatering har altid været pålidelig med at være der til tiden, samt at maden har været af kvalitet. De har i alle tilfælde været til tiden nogle timer før som har gjort det nemt at forberede arrangementet.

Ville helt klart anbefale at få lavet en frokostordning i København idet det skaber det bedste sammenhold og det er en stor oplevelse.