Mercedes Sprinter er mit fortrukne bil

Mercedes Sprinter giver dig forspring

Når det kommer til biler, så har jeg aldrig været i tvivl om, at Mercedes var mit foretrukne mærke. Jeg har et håndværkerfirma, så vi kører rundt rigtig meget. Nu har jeg så købt en Mercedes Sprinter, og jeg er så lykkelig for, at jeg gjorde det!

Mercedes Sprinter gør min hverdag meget sjovere

Jeg tænkte, at jeg ville skrive denne blogpost til alle jer håndværkere derude, som går og overvejer at købe ny bil. Det kan være, at jeres varevogn er gammel, eller at du er nyopstartet og skal købe din første bil. Jeg vil klart anbefale Mercedes Sprinter. Aldrig har jeg været så glad for at tage på arbejde og at nedlægge kilometer i løbet af dagen. Jeg har en svend ansat i mit firma, og vi har det så sjovt med at køre. Det er blevet sådan, at vi er nødt til at skiftes til at køre, fordi vi ikke kan blive enige om, hvem der skal have æren. Vi vil begge to køre bilen hele tiden! Vores Mercedes Sprinter er i rød lak, fordi jeg vil have, at folk skal kunne kende os. Der er masser af plads til vores materialer bagi, og så er det nemt af på- og aflæsse den.

Vi føler os trygge

Vi hører høj musik i bilen og har det rigtig sjovt, fordi vi bare føler os så trygge i vores Mercedes Sprinter. Den kører sikkert i alt slags vejr, den har en virkelig god GPS, som bare skal opdateres hvert 5. år, jeg valgt automatgear, så den er nem at køre rundt i, og så valgte jeg også firhjulstræk. Vores bil er en vigtig partner i vores hverdag og skal virke ubeklageligt. Vi skal kunne komme nemt til vores værktøj om bagi, og det må man sige vi kan. Vi har masser af plads. Derudover er denne bil super god for ryggen, fordi på- og aflæsning er blevet meget nemmere. Der er både indgang bagi samt fra siden. Hvis vi skal have flere passergere med i bilen, hvilket sker, når vi har praktikanter ansat, så kan vi folde et sæde ud, som personen kan sidde i. Dette gøre det super nemt for os, at have praktikanter ansat, som også kan komme med ud. Det ville være lidt dumt, hvis de skulle til at køre i egen bil.

Hvis du endnu ikke helt er sikker på, at en Mercedes Sprinter er noget for dig, så kan du også læse om deres Vito model her.