nyt fjernvarmeanlæg i julegave

Giv dig selv et nyt fjernvarmeanlæg i julegave

 

 

Julen er hjerternes fest”. Sådan lyder det ofte, men det er i høj grad også gavernes fest. Vi giver for at glæde andre, men hvad med at glæde dig selv – og klimaet dette år? Et nyt fjernvarmeanlæg er den helt rette julegaver til den husholdning, der vil spare penge i det nye år og leve mere miljøvenligt. Med et nyt fjernvarmeanlæg sparer man nemlig energi – og på den måde er det jo i virkeligheden en gave til os alle sammen.

Spar energi med et nyt fjernvarmeanlæg

Et nyt fjernvarmeanlæg lyder måske ikke som den mest romantiske julegave. Det er dog under alle omstændigheder en gave, du vil få stor glæde af. Et nyt anlæg kan nemlig producere langt mere varme for mindre energi. Det er med andre ord mere effektivt end de gamle anlæg. Når du sparer energi, sparer du også penge, og dermed er der råd til andre og sjovere ting end varme. På længere sigt er et nyt fjernvarmeanlæg altså en rigtig god gave – også selvom det ikke ligefrem kan ligge under juletræet.

Hvis ikke for pengene – så for klimaet!

Som sagt er et nyt fjernvarmeanlæg en god, økonomisk investering, men det er også en miljøvenlig investering. Med nutidens viden om klimaforandringerne har vi alle et ansvar for at mindske vores energiforbrug, og dét er netop, hvad du kan gøre ved at opgradere dit nuværende anlæg. Du kan tilmed få installeret en energisparepumpe, som mere effektivt fordeler varmen og dermed mindsker energiforbruget og varmeudgifterne yderligere.

Er der fejl i dit gamle fjernvarmeanlæg?

Måske ved du det ikke, men det er der faktisk ret stor sandsynlighed for. Teknologisk Institut har nemlig fundet frem til, at over 50 % af fjernvarmeanlæggene i danske hjem er installeret forkert. Og den slags fejl koster unødvendigt mange penge og energi.

Få installeret nyt fjernvarmeanlæg hos Hedegaard VVS

Hedegaard VVS vil rigtig gerne være med til at mindske energiforbruget og varmeudgifterne i din ejendom. De tilbyder både installation og rådgivning i forbindelse med dit fjernvarmeanlæg. Med over 10 års erfaring kan de roligt kalde sig professionelle. De ved præcist, hvad de laver, og hvordan du får den bedste energiløsning i din bolig. Er du interesseret i at høre mere? Så kan du enten besøge deres hjemmeside eller kontakte dem direkte. Klik her for at læse mere.