Skrothandler med kapaw

Skrothandler med kapaw

Hej alle sammen! I dag skal vi tale om en helt bestemt skrothandler, som kan hjælpe dig af med dit skrot. Om det er kobber, metal eller andet skrotaffald, så kan de hjælpe dig med at komme af med det, samt sørge for, at det bliver behandlet ordentligt. Læs med!

Vær god ved miljøet med dette skrothandler

Miljøet er så vigtigt, og der er mere fokus på det end nogensinde. Derfor giver det ekstra god mening, at sørge for, at dit skrot bliver behandlet ordentligt, når det skal nedbrydes og smides væk. I dag skal det handle om en super dygtig skrothandler, som kan hjælpe dig med netop dette – læs mere her. Så har du skrot som kobberrester, metalrester, jernrester eller lign., så læs med. Uniscrap er en markedsledende miljøvirksomhed og skrothandler inden for genvinding af jern- og metalskrot. De har fem modtagepladser spredt rundt i Danmark og Sverige, og derfor kan du derfor med fordel kontakte dem omkring dine rester eller dit skrot, som du ikke ved, hvad du skal gøre af. De kan tage dit metalskrot, kabelskrot, jernskrot osv. De har stationer omkring i Danmark og Sverige, og i Danmark ligger de i Århus, Aalborg, Thisted og Fredericia. Du bør kontakte den station, som er tæt på der, hvor de bor.

Skrot, skrot, skrot og mere skrot

Verden har brug for, at vi behandler naturen med respekt og sørger for, at det ikke udledes plastik, at vi ikke overforbruger vand og varme, og at der ikke overproduceres produkter. Og det gælder alle industrier og alle lande. Så når du har skrot, er det vigtigt, at det bliver renset, så der ikke er andre slags metaller i kobber eller lignende. På den måde kan skrothandleren hente din kobber og sortere det med det kobber affald, som de har i forvejen. Det skal også være tørt, da de ellers ikke kan behandle det ordentligt. Forholdene skal være i orden, og det er vigtig, at du sætter dig ind i dette. Hvis du er i tvivl om noget, kan du altid kontakte Uniscrap og spørge dem, hvordan de gerne vil have, at skrottet står klar til dem. De kan nemlig fortælle dig præcis, hvordan det skal være behandlet, før de henter det. De kan komme, lige når du har brug for dem, og det er altså ikke kun én bestemt uge dag ligesom dagrenovationen, som vi kender.

Du kan læse meget mere om miljøet på bloggen lige her.