tandretning

Få lavet tandretning, og smil bredt i det nye år!

En tandretning kan være mere eller mindre kompliceret alt efter, hvor alvorligt problemet er. Uanset hvad er det en god idé at henvende sig hos en dygtig tandklinik med specialiserede tandlæger, der kan foretage både simple og komplekse indgreb. Heldigvis kender jeg den helt rette tandklinik. Vil du vide, hvor du skal bestille tid til tandretning i det nye år? Så læs med her!

Tandretning hos Sanadent – et professionelt forløb

Mange mennesker bryder sig ikke om at gå til tandlæge – og ofte handler det bare om det almindelige tandlægebesøg. En tandretning hos en specialtandlæge kan umiddelbart virke mere nervepirrende, og det er derfor forståeligt, at man kan være lidt nervøs. Det er der dog ingen grund til at være, når du kommer i forløb hos Sanadent. Tandlægerne hos Sanadent har klinikker på Frederiksberg og i Holbæk, og de behandler altid patienten med den største respekt og omsorg. De har fuld forståelse for, at det kan føles ubehageligt at få foretaget tandretning, men de gør deres absolut bedste for at forløbet bliver effektivt og smertefrit.

Høj faglig kvalitet og moderne udstyr

Hos Sanadent er det vigtigt at kunne tilbyde patienten den bedst mulige behandling – både fagligt og menneskeligt. Derfor videreuddanner tandlægerne sig løbende, hvilket har resulteret i, at Sanadent Tandlægerne i dag er blandt de bedste. Det er dog ikke kun tandlægernes ekspertise, der er i top. Det er udstyret også. Det moderne udstyr effektiviserer behandlingsforløbet og gør det muligt at tilpasse behandlingen til hver patient. Når det gælder tandretning, kan man fx vælge mellem flere forskellige systemer, der alle har deres forcer. Uanset hvilket system der benyttes til tandretning, fremstilles de alle i et laboratorie på baggrund af en 3D-scanning af dine tænder, således at bøjlen passer perfekt.

Andre behandlinger hos Sanadent

Sanadent Tandlægerne tilbyder ikke kun tandretning, men laver mange forskellige typer behandlinger. Det gælder bl.a. behandling af akutte smerter, analyse af bidfunktion, behandling af knækkede tænder, rodbehandlinger og meget mere. Som sagt er tandlægerne fra Sanadent nogle af dem med den største faglige ekspertise. Man kan derfor fristes til at sige, at der ikke er dét problem, de ikke kan fikse.  Hvis du ønsker at se en fuld oversigt over deres behandlinger, kan du læse mere på deres hjemmeside. Du kan også kontakte Sanadent med det samme for at bestille tid til en gratis konsultation. Det gør du ligeledes på hjemmesiden.