Julen er en hård tid for nogen, søg parterapi Roskilde

Julen er en hård tid for nogen, søg parterapi i Roskilde

Vi skal alle være så glade og lykkelige i julen. Vi giver jo gaver, danser om træet, synger julesange og spiser god mad. Men nogen har det rigtig svært. Især i julen. Det kan være en god idé at søge hjælp hos for eksempel parterapi i Roskilde. 

Søg parterapi i Roskilde hos Polonius NLP

Har du tænkt på, at se en terapeut? Eller psykolog? Mange mennesker har det rigtig svært, især i juletiden, og du skal huske at tænke på dig selv, hvis du er én af dem. Jeg har selv døjet med angst i mange år, og da jeg giftede mig med min mand for 5 år siden, indgik i samtidig i parterapi i Roskilde. Det er en forløb hos dygtige Polonius NLP, hvor vi sammen arbejder med min angst. Det er vigtigt, at jeg selv arbejder med min angst, men lige så vigtigt er det, at involvere min mand i processen. Ellers kan det godt gå ud over parforholdet, og det har jeg på ingen måde lyst til. Der er mange måder at takle de forskellige udfordringer i livet, og dette er bare én måde. Hvis du døjer med angst eller depression, eller dit parforhold simpelthen hænger i en tynd tråd, så vil jeg anbefale Polonuis NLP.

Parterapi for alle i Roskilde

Julen kan især være svær for mig, fordi jeg får angst over forsamlinger af mennesker. Så det er svært for mig at tage på julegaveindkøb, at købe ind i supermarkedet, at være til arrangementer (hvilket jeg næsten ikke gør) og at holde juleaften. Det hele er forbundet med mega stress i mit hoved. Og sådan skal det jo ikke være. Det skal være en glædes tid. Jeg er så glad for vores beslutning om at gå til parterapi i Roskilde sammen, fordi der bliver sat så mange ord på min lidelse overfor min mand. Jeg skal ikke hjem bagefter og forklare ham, hvad jeg talte med terapeuten om. Han forstår, når jeg går i panik, og han forstår hvorfor jeg nogle gange vågner op til en mega dårlig dag uden grund. Polonius NLP har også hjulpet os med vores kommunikation i det hele taget, og har gjort, at vores skænderier er meget mindre. Vi forstår hinanden. Vi arbejder meget med at opnå success i vores liv, og det er altid en rigtig positiv oplevelse, at komme her.

Læs også om andet hjælp til at få det bedre lige her.