Så er der præcis én måned til juleaften. December er jo en måned, hvor vi spiser ekstra godt og hygger en masse. Derfor skal vi i dag skal tale om fedtsugning af hals og kæbe, som er et sted, hvor man ofte kan have mere fedt siddende end andre områder af kroppen

Fedtsugning af hals kan være din løsning

Hej alle sammen! Så er der præcis én måned til juleaften. December er jo en måned, hvor vi spiser ekstra godt og hygger en masse. Derfor skal vi i dag skal tale om fedtsugning af hals og kæbe, som er et sted, hvor man ofte kan have mere fedt siddende end andre områder af kroppen. Læs med og lær mere.

Fedtsugning af hals kan være en god idé, hvis man gerne vil tabe sig

Det er ikke altid nemt at tabe sig. Vi ved alle, at det kræver hårdt arbejde, men nogle gange er det bare ikke nok, at man har sund diæt og dyrker nok motion. Der kan være nogle steder på kroppen, som for eksempel halsen, hvor fedtet bare sidder. Nogle prøver alt, men der sker stadig ikke noget, og det er nu man skal overveje en fedtsugning af halsen. Hos Bonnie Erichsen har de mange års erfaring med fedtsugninger af mange forskellige steder på kroppen. Det er derfor dem, som jeg vil tale om i dag. Følg med nedenfor.

Har du “hamsterposer”?

Hvad er “hamsterposer”? Det er overskud af hud, som man har på kroppen. Dette kræver ikke fedtsugning, mere nærmere fjernelse af denne overskydende hud. Har man disse, så går de ikke helt væk ved en fedtsugning, men de kan reduceres kraftigt.

Hvor sidder dine fedtdepoter?

Fedtdepoter bestemmes i ens DNA og de fastlægges under teenageårene, når hormonerne begynder at rase. Det er altså helt forskelligt fra person til person, hvor man ophober sine fedtdepoter. Nogle gør det på lår/baller, nogle på maven, nogle på overarmene, og nogle som sagt på hals og kæbe, som er den famøse dobbelthage, som vi alle kender. Dog skal det lige siges, at før man får en fedtsugning, så skal man selvfølgelig sørge for, at man allerede spiser sundt og dyrker masser af motion. Men som vi talte om tidligere, så tager det ikke altid det hele. Dog kan man på den måde sikre sig, at man allerede er sund og rask i kroppen, og en fedtsugning bare er et supplement til dette. Alt dette taler du med din læge om, når du har den første konsultation med Bonnie Erichsen.

Du kan se mere på bloggen her.