I dag her på bloggen skal vi tale om POS systemer. Det lyder måske ikke lige umiddelbart som noget, du kender, men det tror jeg nu alligelvel, at du gør.

Hvad er et POS system? Kender du til det?

Hej alle sammen! I dag her på bloggen skal vi tale om teknik. Det skal nemlig handle om POS system. Det står for Point of Sales, og er det kassesystem, som kunder køber deres varer på ved kassen.

Hvad er et POS system egentlig?

Først og fremmest skal vi lige tale om, hvad POS system står for. Som jeg beskrev meget kort ovenfor, så står det ganske enkelt for point of sale system. Det er altså det system, som man bruger ved et salg i en butik, restaurant, bar, forlystelsespark m.m. Og det Vectron POS system, som jeg vil tippe dig om i dag, benyttes faktisk af stort set alle slags butikker. Du kan bruge det inden for alle brancher og det er simpelthen fordi, at dette system samler unikke tilrettede software i en og samme terminal, så man kun skal bruge ét betalingssystem i sin butik. Det er så smart! Og noget, som jeg selv benytter mig af i min blomsterforretning i Vejle. Det er nemt at bruge, og mine kunder klager aldrig over, at det er langsomt at betale eller noget. Jeg kan tilmed tage imod alle slags betalingskort og kontanter.

Hvorfor er dette system bare det bedste?

Der er mange grunde til, at man skal vælge dette POS system. Jeg har valgt det, fordi det bare er det bedste på markedet. Hands down. Jeg tænker, at vi lige kan gennemgå min reasoning for, at dette er det bedste system på markedet. 1) Det er fra Vectron, og det er første grund til at vælge netop dette system. Det er altså af tysk topkvalitet. 2) Du får også 5 års fabriksgaranti, så du ikke skal være nervøs for, hvad der sker, hvis det skulle gå i udu. 3) du får hotline support 24/7, året rundt. 4) du får glæde af daglig udvikling. 5) Dette Vectron POS systemet opfylder alle nye lovkrav. Jeg lover dig for, at du bliver glad for, at du skiftede til dette smarte POS system. Det er super nemt at customize det, så du kan få de knapper, som du har brug for og du kan få den farve, som du helst vil have. Jeg synes virkelig, at du skal kontakte denne virksomhed omkring dette POS system. Det er altså bare en vinder på markedet og noget, som du vil vinde flere salg ved at have og som kunderne vil være ovenud tilfredse ved at bruge.

Du kan også læse meget mere på bloggen lige her.