Anlægsgartner i Roskilde, som leverer ud over alle forventninger

Anlægsgartner i Roskilde, som leverer ud over alle forventninger

I dag på bloggen skal det handle om, da vi fik lavet ny have i sommers. Vi brugte en anlægsgartner i Roskilde, som vi bare var så glade for. Jeg har ville skrive om det længe, men er først kommet til det nu. Så læs med i dag, og hør meget mere!

Anlægsgartner i Roskilde, som leverer ud over alle forventninger

Vi bor ikke i Roskilde, men vi havde ledt længe efter en anlægsgartner, før vi fandt denne. Firmaet hedder GP Anlæg, og de har super dygtige gartnere ansat. Vi blev hurtige enige om, at vi måtte kontakte dem, og heldigvis sagde de, at de godt kunne komme hertil og lave vores have. Vi tog ugen efter et møde med GP Anlæg, hvor to af deres gartnere kom ud til os. De fik et kig på vores have, antal kvadratmeter, vi talte om ønsker og drømme, materialer vi kan lide, samt hvad der inspirerer os. Derefter tog de hjem for at arbejde på planen over vores have. Den kom de med små to uger efter, hvor vi gennemgik alle deres planer for vores nye have. Den var overraskende flot.

Specialister i alle former for anlægsarbejde

GP Anlæg havde lavet en plan over vores nye have, som bare var så flot. Vi kunne slet ikke få armene ned. Der skulle opsættes blomsterbede, nyt flot hegn, laves om i havens layout, lægges fliser til terrasse, plantes lidt frugttræer samt laves bålplads. Men det var ikke bare masser af flotte planer, der var også lækker kvalitet ind over. Lækre fliser, et flot bålsted, godt kvalitetshegn og pæne træer, som var udtænkt til vores præcise område og jordkvalitet. Da det blev tid til, at du skulle igang med vores haveprojekt havde de alle de maskiner med, som de ville få brug for. Det var store og dyre maskiner, som skreg af kvalitet. Vi kunne virkelig ikke være mere trygge ved, at efterlade vores have i deres hænder. De arbejdede hurtigt, og vi elskede at komme hjem hver dag fra arbejde og se hvor meget, der var sket. Vi kan varmt anbefale at kontakte GP Anlægsgartner i Roskilde, som kører ud til mange flere byer end det. På deres hjemmeside kan du læse om deres tidligere projekter og se masser af billeder. Kontakt FP Anlæg for at få et møde og høre om priser.

Og når du så har den flotte have, hvad med at holde en fest i et flot festtelt?