Skrothandler kan hjælpe dig af med skrot

Skrothandler kan hjælpe dig af med skrot

Hej alle sammen! I dag skal vi tale om en skrothandler, som hjælper mange virksomheder rundt omkring i både Danmark og Sverige. De har styr på, hvordan man behandler skrot i mange forskellige kategorier og store mængder. Du kan være sikker på, at din skrot bliver behandlet på en miljøvenlig måde.

Miljøvenlig aftagning af dit skrot med denne skrothandler

Denne dygtige skrothandler har været på markedet i mange år. De er en markedsleder på både det danske og svenske marked med deres arbejde indenfor skrot i flere forskellige kategorier. De arbejder med skrot indenfor jern, metal og kabel. Det er ret vigtigt, hvordan man behandler det skrot, som denne skrothandler skal hente hos dig. Det skal både være rent og tørt, da det ellers ikke kan behandles. Materialet skal være fri for andre metaller end det, som det er. Dette inkluderer blandt andet kobber, tin og bly, som desværre tit kan blive indblandet i skrottet. Det skrot, som du afleverer skal også være frit for affald i form af vedhæftninger, samt diverse stykker løst affald som jord og sten. Miljøet er utrolig vigtigt for denne skrothandler, og det betyder også, at de desværre ikke henter skrot, som ikke lever op til reglerne. Det er også vigtigt, at målene bliver overholdt, for hvis de ikke gør, så kan deres sakse ikke klippe det over.

Aalborg, Århus og Thisted

Du kan finde denne skrothandler i forskellige dele af Danmark. De er i byer som Aalborg, Århus og Thisted, så der er en stor chance for, at du kan finde et af deres kontore tæt på din virksomhed. Når du kontakter dem, så er det bedst, at du kontakter den afdeling, som er tæt på dig, da det er en lastbil med container herfra, som vil komme ud til dig. Du kan også leje en container af denne skrothandler, hvis du har brug for at opbevarer skrot enten indtil det kan blive afhentet, eller måske du bare har brug for opbevaring. Derudover er det lige meget om du er en virksomhed, eller om du er privat kunde. Du kan kontakte dem lige meget hvilken opgave du har omkring skrot indenfor metal-, jern- eller kabelskrot. De er super hjælpsomme over telefonen, hvis du vil kontakte dem med spørgsmål omkring din opgave, deres priser samt hvad de kan gøre for dig. Jeg håber dette var gode tips!

Du kan også læse meget mere lige her.