Øjenlågsoperation hos Bonnie Erichsen

Øjenlågsoperation hos Bonnie Erichsen

Bonnie Erichsen er speciallæge i plastikkirurgi. Hun har også klinikken af samme navn, hvor hun blandt andet foretager øjenlågsoperationer på folk, som har tunge øjenlåg eller andre gener omkring øjnene. En øjenlågsoperation kan hjælpe dig, hvis du kontant føler, at du skal holde dine øjne åbne. Læs med på bloggen i dag, hvis du genkender disse symptomer!

En øjenlågsoperation kan hjælpe dig til et bedre syn

Hvis du lider af tunge øjenlåg, så kan det være, at du har brug for en øjenlågsoperation. Tunge øjenlåg skyldes, at du har ophobninger af fedt bag dit øje, som hober ud. Det er meget ubehageligt, og gør, at du føler dig træt, har svært ved at lægge make-up og i det hele taget kan føle hovedpine og have andre gener, som skyldes, at dine øjenlåg er tunge. Men frygt ej. I dag skal vi nemlig tale om, hvad Bonnie Erichsen kan gøre for dig. Under operationen bliver alt dit overskydende hud tegner op, og herefter lægges et snit svarende til den afmærkede hud. Det lille stykke hud fjernes sammen med en stribe af den muskel, det sidder på. Muskelstykket fjernes for at gøre globelinjen mere markeret, og overskydende fedt fjernes samtidig, da dette er problemet i første omgang.

Operationen er nemt og helingen endnu nemmere

Efter operationen er slut og muskel og fedt er fjernet, syes såret sammen med en fin tråd, der ikke er tykkere end et hår for ikke at efterlade mærker i huden. Lægen dækker herefter såret med tynde hudfarvede plastre for at yde støtte og mindske hævelse. Man får herefter lov at ligge til opvågning på klinikken med isposer på øjnene. Disse kan man ligge med i 1-2 timer, selvom det ikke tager så længe at vågne. Man får også isposer med hjem, som kan anvendes 3-4 gange dagligt. De hudfarvede, tynde plastrer skal sidde, indtil du får fjernet trådene efter 6-7 dage efter din operation. Efter lægen har fjernet dine tråde og du har et fint, lille ar, får du nogle nye små hudfarvede plastre på ude i siden, som du bør lade sidde i 3-4 dage. De små plastre kan tåle, at du vasker hår og går i brusebad, men de kan ikke tåle creme. Der er sjældens komplikationer, men det kan selvfølgelig ske. Det er vigtigt, at lægen ikke fjerner for meget hud, muskel eller fedt, da det kan påvirke dit øjes facon, men dette sætter lægen dig ind i før operationen.

Læs mere på bloggen om sundhed lige her.