Måske er autopolstring noget for dig?

Måske er autopolstring noget for dig?

Har du en lettere nedslidt bil? Eller måske en sofa, som du har købt billigt, men hvis læder ikke er tip top mere? Så er autopolstring helt sikkert noget for dig. Læs med på bloggen i dag og hør mere om hvorfor KA Autosadelmager er eksperter i netop denne service. 

KA Autosadelmager er eksperter i autopolstring

Med 15 års erfaring, kan man vidst godt sige, at KA Autosadelmager er eksperter inden for deres fag. De har arbejdet med mange store kunder gennem årene, blandt andet Stengaard Biler, Au2place, Andersen Biler, SS Leasing, Ejner Hessel, Bilcentret A/S, Mercedes Benz CPH og Fitness World. Som du kan se af KA Autosadelmagers kunder, så er det ikke kun autopolstring af biler, de laver. Det er også ompolstring af møbler, interiør på både, og ompolstring af motorcykler. Kvalitet er i højsæde, når de laver netop dit projekt. KA Autosadelmager har fokus på, at aflevere et produkt, som du er glad for, når du ser det, men også er glad for om længere tid, fordi kvaliteten er i top. Du kan kontakte dem gennem deres hjemmeside, som jeg har linket til højere oppe i denne artikel. De er klar til at hjælpe dig og give dig et tilbud på netop dit projekt.

Hjælp til, hvad der kan lade sig at gøre

Hvis du ikke er helt sikker på, hvad du gerne vil have gjort ved din bil, fordi du ikke er sikker på, hvad der kan lade sig at gøre, så bør du ringe til KA Autosadelmager. Deres eksperter står klar til at hjælpe dig med idéer til ompolstring, valg af materialer, farver, specielle ændringer og meget mere. Dette finder I sammen den bedste løsning på. For eksempel kan det være, at du har købt en designersofa på auktion, men gerne vil have opdateret betrækket, så kan KA Autosadelmager guide dig i retning af, hvad der kunne se super flot ud, holde til meget, og være lige efter din smag. Det kan også være, at du ikke er klar til at skille dig af med din bil, men egentlig gerne gad køre rundt i en ny bil, så er det måske fordi du skal have installeret sædevarme eller have nyt betræk på dørene. De kan også skifte vinyltag eller lave et soltag. Og du kan lave det helt personligt, med deres indgraveringsservice, som mange benytter dig af.

Læs mere om her, hvorfor autopolstring er løsningen for dyreelskere.