Autopolstring hjap mig med mine hunde.

Autopolstring er løsningen til dyreejere der elsker sin bil

Det kan være svært at holde bilen pæn, når man har kæledyr. Jeg elsker både mine hunde og min bil, men når de to mødes, er der altid ballade. Det er simpelthen umuligt at bevare sæderne i god stand! Hver gang jeg kører med hundene, finder de altid på et eller andet, der ødelægger indersiden af bilen. Derfor er jeg super glad for autopolstring. Alle dyrevenner, der ejer bil burde kende til det. Læs med for at finde ud af, hvad jeg mener.

Autopolstring var min mors hemmelige våben…

Jeg sparede op i flere år for at kunne købe min bil, og jeg er bare vild med den. Da den er brugt, fik jeg en rigtig god pris, , men trods alt i rigtig god stand. Et par år efter fik jeg den skønne idé, at få mig ikke én men to hunde. To dejlige og mega energiske hvalpe.

De første måneder gik helt fint. Jeg ville ikke køre med hvalpene, da jeg mente at de var for unge. Men så begyndte jeg at forestille mig, hvor dejligt det ville være at tage dem med på stranden. Min mor gør det tit med hendes hund, så hvorfor kunne jeg ikke gøre det samme?

Autopolstring gør det muligt at tage mine hunde med i bilen.

Jeg fandt hurtigt ud af hvorfor. Min dyrebare bil blev fuldstændigt angrebet af de to små glade hvalpe. Og der var sand over det hele! Jeg kunne ikke forstå det. Min mors bil er altid i rigtig pæn stand. Hvordan gør hun det? Da jeg spurgte hende, hvad hendes hemmelighed var, lærte hun mig om autopolstring.

KA-Autosadelmager er kongerne af autopolstring!

Gennem min mor fandt jeg KA-Autosadelmagers hjemmeside. De er eksperter inden for autopolstring, ompolstring, ombetrækning og bilreparationer. Det viste sig at min mor har brugt dem i årevis. De er enormt dygtige og byder på alle mulige slags ting, der kan gøre bilen som ny igen. Faktisk gjorde de min bil endnu bedre end den var, da jeg købte den.

Autopolstring reddede min bil…

Da jeg kørte min stakkels bil ind til KA-Autosadelmagers værksted, kunne de med det samme se, at jeg havde hunde. De var meget forståelige over for mit behov for at have dem med i bilen, og de havde rigtig gode tips til mig. Sammen fandt vi på en løsning, som ikke alene gav min bil den makeover, som den fortjente; men også gjorde det nemmere at beholde den i god stand.

Mine hunde kan ikke ødelægge bilen på grund af autopolstring.

Jeg fik udskiftet al min bils interiør, og for en sikkerheds skyld, købte jeg også sædebetræk til alle sæderne. Det har virkelig gjort en stor forskel. Hundene er stadig vilde med at ridse sæderne, men nu er de godt beskyttet. Endelig er vores ture til stranden blevet den afslappenende oplevelse, som jeg havde håbet på! Jeg anbefaler autopolstring til alle bil- og dyrevenner!

Klik for at lære mere om autopolstring.

Her finder du den bedste eventbureau i København.