Liggende sygetransport til de som har brug for hjælp

Liggende sygetransport til de som har brug for hjælp

I dag skal vi tale lidt om liggende sygetransport her på bloggen. Det skal nemlig handle om, hvordan du hurtigt og nemt kan få hjælp, selvom du måske ikke ligefrem har brug for en ambulance. Med DK Ambulance Euro-Care kan du få hjælp i Danmark og hele Europa. Læs med og lær mere!

Liggende sygetransport i Danmark og i Europa

Liggende sygetransport er effektivt

Når uheldet er ude og du er kommet til skade, så er det vigtigste, at det er nemt at få hjælp. Du har brug for at blive transporteret til den nærmeste skadestue eller måske et hospital, og dette sker som oftest almindelig ambulance. Men hvis skaden ikke er helt så akut, så tilbyder DK Ambulancetjeneste Euro-Care også liggende sygetransport, som er et alternativ til en almindelig ambulance. En liggende sygetransport ligner en ambulance, men den er forskellig fra den fordi den ikke har det samme udstyr. Den er ikke beregnet til akutkørsel, og derfor er der kun det helt nødvendige udstyr, skulle noget gå galt under turen.  Du bliver selvfølgelig taget hånd om af nogle dygtige ambulancefolk, ligesom i en almindelig ambulance, men denne er mere en hjælp til transport for dig som er kommet til skade, end det er behandling undervejs til hospitalet eller skadestuen.

Du er også dækket på dine rejser i Europa

DK Ambulancetjeneste Euro-Care er, som navnet så fint antyder, ikke kun gældende i Danmark. Hvis der sker ulykker eller opstår sygdom andetsteds i Europa, hvor du for eksempel er på ferie, så står deres liggende sygetransport også klar til at hjælpe dig her. DK Ambulancetjeneste betjener altså liggende patienter i forbindelse med almindelig sygetransport i både ind- og udland. Du kan for eksempel blive kørt til hospitaler, privatklinikker, speciallæger, kiropraktorer, eller fysioterapeuter. Dette fortæller du dem, når du bestiller din liggende sygetransport. Her vil du også blive spurgt til skaden og hvad dit behov er. Ud over, at du kan blive kørt til en række af steder, hvor du kan få hjælp til din skade, så kan du også få hjemkørsel fra lufthavn med mere, og hjemkørsel i hele Europa. Inde på DK Ambulancetjenestes hjemmeside kan du finde en formular, som du kan udfylde for at komme i kontakt med dem omkring dit behov. Der er også telefonnummer, som du kan kontakte med de spørgsmål, som du måtte have. Jeg håber, at du er blevet meget klogere.

Læs mere på blogge lige her.