Hvordan udføres en Blowerdoor test egentlig?

Hvordan udføres en Blowerdoor test egentlig?

Hej alle sammen. Jeg tænker ikke, at I alle ved, hvordan man udfører en Blowerdoor test. Eller hvad det er. Så det er præcis det, som det skal handle om i dag. Det er en godt ide at få foretaget, for at sikre godt indeklima. Læs med og lær mere.

Lad os tale om blowerdoor test

TE Danmark foreklarer simpelt på deres hjemmeside, hvordan en blowerdoor test udføres. De skriver “En lejlighed i midten af et boligkompleks testes på den simpleste og første omgang billigste måde særskilt. Testen viser, at boligen ikke umiddelbart kan overholde tæthedskravene, fordi der flyttes intern luft ind til nabolejlighederne.”  Så kan de, med deres specialudstyr, tilbyde en lidt større test, hvor de sætter modtryk på i de tilstødende lejligheder. Dermed eliminerer de den interne luft fra de tilstødende boliger. Det er super godt, at få foretaget en sådan test, så du er sikker på at, du har et godt indeklima i din bolig. Som oftest bliver disse tests foretaget ved nybyggerier, da der er krav herom, for at få et energimærke. Dette specialiserer TE Danmark sig i. Det gælder om at sørge for, at der ingen utætheder er i vægge, vinduer eller andet, så der ikke kan strømme luft ind eller ud.

Hvem er TE Danmark så?

TE Danmark står faktisk for Trykprøvning & Energimærkning Danmark, hvilket så flot antyder, at de altså arbejder med energimærkning. De arbejder vi efter, at blive jeres fortrukne samarbejdspartner, når det gælder om at gøre boliger tætte. Det gør de ved at give branchens måske bedste service, og de står til jeres rådighed ved hvert spørgsmål I måtte have. Det er et firma startet af Morten Kiil Poulsen & Brian Buhl, som begge er yderst kompetente. De indgår begge i den daglige drift og har hånden på kogepladen. Med vores store erfaring indenfor byggeri kender de alt til den travle afleveringsfase som du kan stå midt i. Det er også derfor, at de tilbyder at trykprøve udenfor normal arbejdstid mod et mindre tillæg. Dette kan være en kæmpe fordel for en byggeprocess, som måske er lidt bagud. Hvilket de jo ofte er.  Uanset bygningens størrelse bemander TE Danmark altid projekterne så håndværkerne kan møde ind til normaltid den efterfølgende dag. Denne service er for at forstyrre jer mindst muligt i den travle tid. Det er super smart!

Læs også mere om deres service, og andre tips lige her på bloggen! Hav en god dag.