Har du brug for en næseoperation?

Har du brug for en næseoperation?

Rhinoklinikken tilbyder næseoperationer i Danmark og fortæller, at der er næsten lige så mange grunde til at folk får en næseoperation af ydre næse, som der er næser. Derfor er der også mange forskellige slags operationer og priser. Hos Rhinoklinikken er de super erfarne indenfor dette fag, og i min blogpost giver jeg dig min historie. 

Jeg har fået en næseoperation

Jeg har altid hadet min næse, og fik derfor en næseoperation sidste år. Det handlede både om, at jeg skulle være gammel nok og at jeg skulle spare penge sammen til det. Man skal være fuldvoksen før, at man kan få en næseoperation, fordi det kan gøre, at ens næses vækst stopper. Aldersgrænsen er 18 år, og kan i særtilfælde gå ned til 16 år. Min næse har altid være kæmpe stor og kroget, og jeg ville virkelig gerne bare have en næse, som jeg var glad for. Sådan så jeg faktisk har lyst til at tage billeder med mine veninder og vise mig frem med selvtillid. Det var ikke tilfældet før jeg fik næseoperationen. Men jeg er så glad for, at jeg gjorde det. Jeg havde en samtale med lægen før operationen, fordi han vil sikre sig, at jeg er indfundet med alle ricisi og procedure.

Jeg er så glad for resultatet

Det er vigtigt, når man får en næseoperation på grund af ens udseende, at man overvejer det kraftigt og kender til alle ricisi, som er forbundet med behandlingen. Dette kan du læse en masse om på Rhinoklinikkens hjemmeside. Jeg skulle især læse om den del, som handler om fjernelse af hump, fordi der efter operationen af dette kan opstå nydannelse af knogle og eventuelt gendannelse af humpen. Der er også stor ømhed og trykken forbundet med at komme sig over denne operation. De lægerne decideret gør, er at de ‘mejsler’ (som lægen kaldte det) hele næseskelettet op. De fortalte, at det gøres for at undgå ujævnheder over min næseryg. Og så afslutter de næseoperationen med en tynd bruskskive under huden, langs min næseryg, for at udjævne yderligere. Efter jeg hørte hvordan de hele foregår var jeg slet ikke i tvivl om, at jeg ville være øm og sikkert også gul og blå bagefter, men jeg synes stadig, at det var det hele værd. Her et år efter er jeg super glad for, at jeg fik operationen. Min næse er så flot nu, og jeg har ingen gener mere.