firmaflytning

Få hjælp til nedpakning og opkabling af alt IT-udstyr

Står din virksomhed over for en erhvervsflytning, og har I en masse IT-udstyr, som derfor skal frakobles, nedpakkes, pakkkes ud og så sættes til igen? Det kan være noget af at teknisk projekt, hvor fagfolk skal til. Sørg derfor for at benytte et flyttefirma, som specialiserer sig inden for firmaflytning. Det hele kan måske lyde lidt teknisk, men det er derfor vi er her, til at forklare nærmere.

Slip for alt det tekniske selv, ved firmaflytning

Har I en masse maskiner og IT-udstyr, så kan det være lidt af en opgave selv at skulle frakoble alt og koble det op korrekt igen ved en flytning. Faktisk er det smartest at få folk til det, som ved præcis hvad de laver. Derfor kan det være en god idé at hyre flyttehjælp som også tilbyder facility service.

Nogle flyttefirmaer har erfarne handymænd ansat, som kan udføre en lang række facility services som opkabling af pc’er, oprydning på lager og gangarealer, montering af skillevægge, ophængning af billeder med mere. Din virksomhed får altså en service, hvor alt arbejdet bliver gjort for dig.

Hvad koster en flytning?

Du vælger selvfølgelig selv hvor mange opgaver du vil involvere flyttefirmaet i, ved en erhvervsflytning. Hvis du udelukkende ønsker en flytning, hvor de fysisk flytter tingene fra ét sted til et andet, så kan det sagtens lade sig gøre. Hvis du sidder og tænker ‘hvad koster en flytning?‘ så spiller det selvfølgelig ind hvor meget du ønsker flyttefirmaet inde over. Gør dig nogle overvejelser, og kontakt flyttefirmaet for et uforpligtende tilbud.

Brug for et lagerhotel?

Har du brug for at nogle ting som f.eks. skriveborde, flyttekasser, IT-udstyr mm. bliver opbevaret et sted, f.eks. under flytning eller i længere perioder, så kan et lagerhotel være en god løsning. På et lagerhotel lejer du et bestemt antal kvadratmeter, som din virksomheds inventar kan opbevares på i kortere eller længere perioder.